Helpot ruuat kotiin toimitettuina Helsingissä

Food for Life -ruokaohjelmalla saat terveelliset, maukkaat sekä helpot ruuat kotiisi toimitettuina Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla 60 kilometrin säteellä.


Tuotteillamme on laatutakuu, joten voit luottaa siihen, että kaikki käyttämämme raaka-aineet sekä valmistustavat ovat turvallisia, terveellisiä sekä ravitsevia. Lue lisää laatutakuustamme alta tai ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja palveluistamme!

Yhteystiedot

Laatutakuu 

Food for Life takaa, että kaikki käyttämämme raaka-aineet sekä valmiit ateriat ovat aina turvallisia, terveellisiä ja ravitsevia. Meille on ensiarvoisen tärkeää käyttää korkealuokkaisia ja puhtaita raaka-aineita. Suosimme myös läheltä tulevia raaka-aineita, mikä takaa aterioiden maistuvuuden ja ravitsevuuden. 

Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta. Haluamme, että asiakkaamme voivat hyvin ja uskomme, että terveellisesti valmistetuilla ja ravitsevilla aterioilla pystymme vahvistamaan asiakkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja edistämään heidän terveyttään.

Ateriakokonaisuutemme ovat tarkkaan mietittyjä. Näin voit olla varma, että niiden kautta saat tarvitsemasi vitamiinit, hivenaineet, proteiinit ja muut. 

Kuinka kauan voit syödä Food for Life -ohjelmien mukaisesti?

Ohjelmien käyttöaika ei ole rajoitettu, koska ravitsemusohjelmamme eivät ole erityisiä tai terapeuttisia dieettejä. Päinvastoin, ruokaohjelmamme on rakennettu niin, että niistä tulee helposti osa jokapäiväistä elämääsi. 


Jos saavutat tavoitteesi, tai ne muuttuvat matkan varrella, voit muuttaa pakettiasi sen mukaisesti. Voit myös jatkaa samalla suunnitelmalla ylläpitääksesi tuloksia ja terveyttäsi.

Yli 300 ruoka-ainetta

Food for Life -ruokapaketeissa on käytössä yli 300 ruoka-ainetta, mutta kiinteä kalorimäärä. Vaihtuvat ruoka-aineet takaavat riittävän mikroravinteiden saannin, ja kiinteä kalorimäärä varmistaa säännöllisyyden tavoitteidesi tueksi, mitkä ikinä ne ovatkaan. 


Valmistamme ateriat joka aamu luonnollisista elintarvikkeista ja toimitamme paketin sinulle. Menuja suunnitellessamme ja raaka-aineita valitessamme käytämme aina tarkkaa valintaprosessia. Voit siis olla varma aterioiden tuoreudesta ja ravintorikkaudesta.

Helpot ruuat kotiin toimitettuina Helsingissä! Food for Life -ruokaohjelmalla syöt terveellisesti ja monipuolisesti.

Tilaa paketti